• Competitive Factory Price Competitive Factory Price

    Harga Pabrik kalapa

    Harga pabrik sumber.Taya perantara, langsung ka leungeun konsumén '.Urang nyadiakeun layanan ngaropéa nurutkeun sarat konsumén ', euweuh kuantitas urutan minimum.Urang nangtung dina sudut pandang customer urang, pikeun minuhan sarat husus customer urang.Maca deui
  • Strong Manufacturing Supply Chain Strong Manufacturing Supply Chain

    Ranté Suplai Manufaktur Kuat

    Bagian quartz & kaca ngaropéa pikeun nyumponan sadaya syarat bagian khusus.Kami geus ngalaman teknisi produksi, jenis euyeub bahan baku jeung alat produksi profésional, pikeun minuhan kabutuhan béda konsumén béda pikeun produk kaca.Maca deui
  • Professional Technical Consultation Professional Technical Consultation

    Konsultasi Téknis profésional

    Nyadiakeun solusi manufaktur hiji-eureun, sangkan karya anjeun leuwih gampang.Staf penjualan kami gaduh sababaraha taun pangalaman damel kaca sareng tiasa masihan anjeun nasihat profésional ngeunaan téknologi produksi sareng téknologi kustomisasi produk.Maca deui

LZY Téhnologi Center

Alat-alat presisi canggih, téknologi produksi anu saé, sareng manajemén kadali kualitas anu ketat mangrupikeun alesan dasar pikeun produk anu dikonfirmasi ku pasar.produk urang geus undergone pengawasan ketat dina sagala aspek ti R&D, produksi, nguji pikeun pangiriman.Kualitas produk anu saé ngajantenkeun urang janten pamimpin dina industri kaca khusus!
Diajar deui

NgeunaanUS

LZY Téhnologi Center museurkeun kana téhnologi kaca husus, eta mangrupakeun parusahaan dumasar-teknologi ngahijikeun R & D, desain, produksi jeung jualan.Pausahaan ieu diadegkeun dina taun 2013 sarta perenahna di Kota Lianyungang, Propinsi Jiangsu, nu mangrupakeun basa industri kaca quartz kalawan sumberdaya loba pisan silikon.
map tanda01tanda02tanda03tanda04
  • 10+

    Mangtaun-taun
    tina Pangalaman
  • 20+

    Nagara-nagara
    Urang Geus Ékspor Ka
  • 100+

    Optik
    jeung Bahan Kaca Husus
  • 300+

    Palanggan
    ti Industri Béda

NaonUrang ngalakukeun

R&D, DESIGN, PRODUKSI JEUNG PENJUALAN PRODUK KACA OPTIK JEUNG KHUSUS

CARA URANG SUNDA

  • 1

    Pertimbangan KomprehensifTi sudut pandang customer urang

  • 2

    Desain punjulDumasar kana aplikasi produk

  • 3

    Harga kalapaDina kadali ketat biaya produksi

Panalungtikan & Pamekaran

Bahan kaca dipirig ku sakabeh kursus ngembangkeun peradaban manusa.Rupa-rupa kaca ieu terus enriched tur loba dipaké, utamana bahan kaca husus, nu maénkeun peran beuki loba penting sarta aplikasi dina watesan optik, listrik, magnét, mékanis, biologis, kimia jeung fungsi termal.

Urang difokuskeun perluasan lingkup aplikasi kaca quartz jeung gelas husus lianna.Kami geus dipigawé loba panalungtikan, ngembangkeun sarta percobaan dina bahan, téhnologi jeung pintonan, sarta boga keupeul hadé tina ciri jeung kinerja aplikasi rupa bahan kaca nyadiakeun konsumén jeung solusi pohara alus.

BIAYA KONTROL

Nurutkeun kana aplikasi produk béda konsumén, pilih bahan kaca cocog pikeun ngahontal titik hadé kinerja bahan jeung akuntansi ongkos.Jeung terus ngaoptimalkeun prosés produksi jeung saeutik demi saeutik ngamutahirkeun alat.Dina dasar mastikeun kualitas produk, ngadalikeun biaya dina tingkat nu tangtu tina sababaraha aspék sarta nyadiakeun harga kalapa.

PERBAIKAN PROSES PRODUKSI

Bari proficiently ngagunakeun prosés produksi kaca aya, urang neruskeun ngamekarkeun tur innovate téhnologi produksi kaca séjén, sarta narékahan pikeun tetep Pace jeung industri jeung mingpin industri.

Produksi kaca aya jeung métode processing ngawengku: motong kaca, pangeboran, grinding, blasting keusik, polishing, mencét, niupan, gambar, rolling, casting, sintering, centrifugation, suntik, jsb métode processing Kaca ngawengku: strengthening fisik, strengthening kimiawi, annealing, jsb Beungeut kaca bisa dipaké pikeun palapis vakum, ngawarnaan, etching kimiawi, lapisan, jsb Sealing antara gelas béda bisa dipigawé.

KUALITAS PRODUK JEUNG KINERJA

Produk naon waé didamel pikeun nyumponan kabutuhan pangguna.Naha éta produk basajan atanapi produk kompléks, éta kedah dijelaskeun ku ciri kualitas produk.Karakteristik kualitas produk rupa-rupa dumasar kana karakteristik produk, sareng parameter kinerja sareng indikator ogé rupa-rupa.Karakteristik kualitas anu ngagambarkeun kabutuhan pangguna kalebet kinerja, umur jasa (nyaéta daya tahan), réliabilitas, kaamanan, adaptasi sareng ékonomi.Kualitas produk anu saé ngajantenkeun urang pamimpin dina industri kaca khusus!

SERVICE & kapuasan konsumén

Komunikasi pra-jualan anu cekap, kalebet parameter produk, téknologi, harga, jsb.jadwal produksi jeung pangiriman on-waktu;komunikasi jasa saatos-jualan timely, kaasup kualitas produk, kinerja gawé, pangropéa jeung nurutan-up;urang narékahan pikeun nyadiakeun layanan komprehensif sarta wijaksana.Kami tanggung jawab, sareng integritas mangrupikeun pondasi pijakan kami.Kabutuhan palanggan anu sesah mangrupikeun léngkah-léngkah perbaikan anu terus-terusan.Kami nganuhunkeun pikeun kapercayaan para nasabah sareng teras masihan deui ka konsumén.Kami babaturan dipercaya konsumén urang.

  • Panalungtikan & Pamekaran

  • BIAYA KONTROL

  • PERBAIKAN PROSES PRODUKSI

  • KUALITAS PRODUK JEUNG KINERJA

  • SERVICE & kapuasan konsumén