Geser Mikroskop Kaca Quartz sareng Slip Panutup

Katerangan pondok:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Merk: LYZ
Bahan: Kaca optik kualitas luhur
Pamakéan: optik
MOQ: Taya wates


Rincian produk

Tag produk

Geser mikroskop kaca kuarsa sareng slip panutup mangrupikeun kabutuhan pikeun aplikasi mikroskop dimana transparansi UV diperyogikeun.Éta ogé tiasa dianggo pikeun aplikasi mikroskop tungtung luhur pikeun ngirangan leungitna sinyal kusabab nyerep.Aplikasi sanésna tiasa ngalibetkeun transparansi radiasi UV.Geser kuarsa ogé tiasa dianggo pikeun aplikasi suhu luhur dugi ka 1250 ° C (2282 ° F).

Spésifikasi

Wangun pasagi,
Panjangna 0.2-90mm
Kandel 0,25-2 mm
Toleransi +/- 0,02 mm
S/D 60-40 scratch & gali (MIL-0-13830A)
aperture jelas >85%, >90% >95%

Bahan

Kuarsa ngahiji
Silika ngahiji

Kaunggulan produk

dijieunna tina kelas optik ngahiji Silika
Pasipatan husus
Dijieunna tina sintétik ngahiji Silika
Pangiriman sinar UV langkung ageung ti 80% dina 185 nm
Kamurnian sareng kualitas bahan anu langkung luhur tibatan anu nawiskeun slide Quartz Fused konvensional
Finish permukaan kelas optik
Mikro-kasar rendah
flatness alus teuing
Penampilan jelas kristal
Nyerep cahaya leutik
Kakuatan kimiawi luhur
Résistansi suhu nepi ka 1000 °C

Produk ditémbongkeun

Quartz Glass Microscope Slides and Cover Slips

Sipat optik kaca quartz

Panjang gelombang

Pangiriman%

nm

Kaca quartz sintétik

Kaca quartz ngahiji

Kaca quartz infrabeureum

170

50

10

0

180

80

50

3

190

84

65

8

200

87

70

20

220

90

80

60

240

91

82

65

260

92

86

80

280

92

90

90

300

92

91

91

320

92

92

92

340

92

92

92

360

92

92

92

380

92

92

92

400-2000

92

92

92

2500

85

87

92

2730

10

30

90

3000

80

80

90

3500

75

75

88

4000

55

55

73

4500

15

25

35

5000

7

15

30

Aplikasi

Slide mikroskop pikeun aplikasi mikroskop ilmiah
Pamawa objék pikeun pamakéan lab médis
Analytics jeung biotéhnologi
UV ilmiah- sarta mikroskop DUV
Coverslips kalawan leungitna lemah sareng nyerep
Tahap mikroskop suhu luhur
solusi gudang sampel
Geser mikroskop tahan kimiawi
Uv-permeabel tur inert coverslips
parabot UV-mikroskop
Geser kuarsa pikeun panalungtikan médis sareng sél
Quartz nyertakeun pikeun spéktroskopi UV

Ciri Quartz

SIO2 99,99%
Kapadetan 2.2 (g/cm3)
Derajat karasa moh' skala 6.6
Titik lebur 1732°C
Suhu gawé 1100°C
Suhu maksimum tiasa ngahontal dina waktos anu singget 1450°C
kasabaran asam 30 kali ti keramik, 150 kali ti stainless
Transmisi cahaya katingali Di luhur 93%
Transmisi wewengkon spéktral UV 80%
Nilai lalawanan 10000 kali ti kaca biasa
Titik anil 1180°C
Titik lelembutan 1630°C
Titik galur 1100°C

Waktos prosés

Pikeun bagian stock, urang bakal dikirim kaluar dina hiji minggu.Pikeun bagian ngaropéa, mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.Upami anjeun peryogi urgent, kami bakal ngatur prioritas.

Bungkusan Aman

1. Gelembung palastik
2.Polystyrene Foam Lambaran
3. Karton
4. Kasus kayu

product (3)

Pangiriman internasional

Pangiriman ku pengiriman barang atanapi Express, sapertos EMS / DHL / TNT / UPS / Fedex dina 3-5 dinten kerja.

product (1)

Wilujeng sumping ngahubungan kami ti handap pikeun émbaran leuwih lengkep!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami