Taros Kami

LZY Téhnologi Center

Alamat

Zona Industri Punuk, Jalan Yuandong, Kabupaten Donghai, Kota Lianyungang, Propinsi Jiangsu

Surélék

Telepon

+86 167 3201 0299

jam

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami