Warta Industri

  • Kaca quartz optik

    Kaca quartz mibanda sipat optik tangtu.Numutkeun spéktrum Kisaran pangiriman béda, dibagi kana tilu jinis: ultraviolét, ultraviolét, sareng infra red.Kaca quartz optik ultraviolét ngarujuk kana rentang panjang gelombang ultraviolét sareng kaca quartz optik kalayan transm...
    Maca deui
  • Filter UV quartz Kaca

    Ultraviolet filter kaca quartz nyaéta prosés doping pikeun nyieun Qiang jeung emas lianna Dijieunna tina ion doped kana kaca quartz, teu ukur keur UV Jalur ngabogaan éfék nyerep kuat, sarta masih nahan kaca quartz aslina kinerja alus teuing.Kuarsa disaring ultraviolét gelombang pondok ...
    Maca deui