Kacamata tetempoan dijieunna tina kaca quartz ngahiji

Katerangan pondok:

Suhu gawé pikeun waktu anu singget: 1300°C
Suhu gawé pikeun lila: 1100 ° C
Perlakuan permukaan: digosok
Wangun: Bunder
Ukuran Toleransi +/- 0.02mm


Rincian produk

Tag produk

Salaku kaca tetempoan kaca quartz boga loba sipat positif kayaning résistansi suhu luhur, résistansi shock termal alus, koefisien low ékspansi termal jeung purity tinggi.

Wangun Kuadrat, buleud, oval, segitiga, wangun ngaropéa séjén
Diameter 0,2-500mm
Kandel 0,05-200mm
Toleransi +/- 0,02 mm
S/D 60/40
aperture jelas >85%, >90% >95%

Faktor mangaruhan harga

Salaku produsén sareng pangalaman pangolahan anu beunghar, urang bakal mikir tina sudut pandang para nasabah sareng narékahan pikeun nyayogikeun produk anu cocog.
Panginten harga urang sanés anu pangsaéna, tapi produk urang kedah janten pilihan anu aman.

Ieu di handap bakal mangaruhan kana cutatan.
Bahan baku: Kaca kuarsa dibagi kana kuarsa ultraviolét (JGS1), kuarsa sinar ultraviolét (JGS2) sareng kuarsa infra red (JGS3).Pilih bahan anu cocog sareng kabutuhan anjeun.
Dimensi: ukuran tina diménsi éksternal, ketebalan, akurasi permukaan, paralelisme, informasi ieu ditangtukeun nurutkeun tujuan nu Anjeun pake, Nu leuwih luhur sarat akurasi, beuki mahal hargana.

Kuantitas: Harga 2 lembar sareng 50 lembar, 500 lembar sareng 1000 lembar béda.

Pajeulitna produksi, naha éta coated atanapi henteu, sarat transmittance garis hawa tina gelembung, sarta kabutuhan husus sejenna konsumén ogé bakal mangaruhan harga.

Bahan

Kuarsa ngahiji
Silika ngahiji
Borosilikat
Schott borofloat 33 kaca
Corning® 7980
inten biru

Pangiriman

 picture

Kaunggulan produk

Suhu aplikasi jangka pondok dugi ka 1100 °C
Leuwih ekonomis ti optik-grade ngahiji silika
résistansi shock termal tinggi
Kakuatan kimiawi anu saé
Koéfisién ékspansi low
Alus UV-transmisi
Nyerep low
Penampilan jelas kristal

Produk ditémbongkeun

product (2)

Aplikasi

Kacamata tetempoan tahan panas
Jandéla hareup pikeun lampu UV
Sight-kaca pikeun monitoring seuneu
Bahan pikeun bagian quartz mékanis
panutup UV-LED
Jandéla kaca tetempoan pelindung
Sistem disinfeksi UV pikeun panggunaan médis
Panas-tahan palabuhan nempoan
UV-drying / sistem curing
Jandéla quartz pikeun industri kimia

Ciri Quartz

SIO2 99,99%
Kapadetan 2.2 (g/cm3)
Derajat karasa moh' skala 6.6
Titik lebur 1732°C
Suhu gawé 1100°C
Suhu maksimum tiasa ngahontal dina waktos anu singget 1450°C
kasabaran asam 30 kali ti keramik, 150 kali ti stainless
Transmisi cahaya katingali Di luhur 93%
Transmisi wewengkon spéktral UV 80%
Nilai lalawanan 10000 kali ti kaca biasa
Titik anil 1180°C
Titik lelembutan 1630°C
Titik galur 1100°C

Waktos prosés

Pikeun bagian stock, urang bakal dikirim kaluar dina hiji minggu.Pikeun bagian ngaropéa, mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.Upami anjeun peryogi urgent, kami bakal ngatur prioritas.

Bungkusan Aman

Kusabab produk kaca quartz rapuh, kami bakal mastikeun yén bungkusan aman sareng cocog pikeun pengiriman internasional.Produk bakal dipak kana botol leutik atawa kotak, atawa dibungkus ku pilem gelembung, mangka bakal ditangtayungan ku katun mutiara dina karton kertas atawa kotak kai fumigated.Urang bakal ngurus pisan rinci pikeun mastikeun yén customer urang narima produk dina kaayaan alus.

product (3)

Pangiriman internasional

Ku ekspres internasional, sapertos DHL, TNT, UPS, FEDEX sareng EMSkalawan 7 nepi ka 15 poé.

product (1)

Wilujeng sumping ngahubungan kami ti handap pikeun émbaran leuwih lengkep!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami