Pipa kapiler kaca kuarsa

Katerangan pondok:

Bahan: 99.99% Kuarsa Murni
Pakét: kotak kayu
Suhu Gawé: 1100°C
Ukuran Toleransi +/- 0.02mm
Perlakuan permukaan: Jelas
Service Processing: Bending, las, punching, motong, Molding


Rincian produk

Tag produk

Urang tiasa ngarancang sareng fabrikasi tabung kapilér Kaca Borosilikat ogé nawiskeun kapilér Silika Fused Sintétik sareng tabung mikro-kapilér Bahan sanés.
Urang tiasa manufactures kualitas luhur ultra, precision kaca capillary babak tubing, kaca pasagi kapilér, kaca segitiga kapilér, sagi opat kaca kapilér, Multi Bore Kaca Tubing jeung saterusna.Sadaya produk patuh kana kasabaran anu paling pasti dina spéktrum ukuran, bahan sareng bentuk.
Urang ogé bisa ngahasilkeun ukuran ngaropéa Anjeun.

Ngolah salajengna

processing CNC
Ngagiling beungeut
Ngalipet
Ditutup hiji tungtung

Diménsi (mm)

Ngaran Ukuran Toleransi (mm) Kabutuhan khusus anu sanés,Urang tiasa nyayogikeun cukuran ustomized.
Diaméter luar Ø: 0,5 - 8 mm ± 0,01--± 0,1
Diaméter jero Ø: 0,05 - 7 mm
Panjangna 1mm--1000mm

Bahan

Kuarsa ngahiji
Silika ngahiji
Kaca borosilikat
Kaca nétral
Kacamata kedap
Kapilér Mikro bébas kalungguhan

Kaunggulan produk

1) Purity High: SiO2> 99,99%.
2) Suhu Operasi: 1250 ℃;Soften Suhu: 1730 ℃.
3) kinerja visual jeung kimia alus teuing: asam-lalawanan, résistansi alkali, stabilitas termal alus.
4) Perawatan kaséhatan sareng perlindungan lingkungan.
5) Taya gelembung hawa sarta euweuh garis hawa.
6) Insulator listrik anu saé.

Produk ditémbongkeun

quartz glass capillary tube

Aplikasi

Panyambung optik
Serat Optik Splices
Rojongan Serat dina Alat Optik
Komunikasi optik
Kapilér Mikro Kaca pikeun komponén optik
Wates aliran

Ciri Quartz

1. Transmittance kinerja alus Bandingkeun jeung kaca silikat biasa, kaca quartz transparan dina sakabéh panjang gelombang sirah perméabilitas alus teuing.Dina spéktrum infra red ngaliwatan kaca biasa;di wewengkon katempo, kaca quartz transmittance relatif tinggi, di luhur 85% -90%.
2. Alus sipat insulasi listrik Kaca quartz kalawan kakuatan diéléktrik tinggi na konduktivitas listrik pisan low, sanajan dina suhu bhigh, tekanan tinggi jeung frékuénsi luhur, éta masih bisa ngajaga kakuatan diéléktrik tinggi na lalawanan.
3. stabilitas termal Koefisien ékspansi termal of quartz galss pisan leutik, éta bisa bisa adaptasi parobahan suhu drastis.

Waktos prosés

Pikeun bagian stock, urang bakal dikirim kaluar dina hiji minggu.Pikeun bagian ngaropéa, mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.Upami anjeun peryogi urgent, kami bakal ngatur prioritas.

Keunggulan Kami

1. 24 jam layanan pikeun konsumén.
2. Masalah kualitas, kami nampi reworking upami kualitas henteu ngahontal sarat anjeun.
3. Sampel sadia haratis.
4. jasa OEM ditarima.wilujeng sumping karya seni Anjeun.

Wilujeng sumping ngahubungan kami ti handap pikeun émbaran leuwih lengkep!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami