Kaca husus pikeun Sight Kaca Aplikasi

Katerangan pondok:

Pamakéan: optik
Struktur: Datar
Wangun: buleud jeung pasagi
Ukuran Toleransi +/- 0.02mm
Ngolah Range: 1-1000mm


Rincian produk

Tag produk

Kacamata tetempoan biasana didamel tina jinis kaca anu henteu kedah nawiskeun kualitas optik.Éta ngan kudu jelas pikeun ngidinan inspeksi visual jeung ngawas prosés balik kaca tetempoan.Kacamata tetempoan umumna henteu kedah nyayogikeun kualitas optik.Flatness, paralelisme, sarta kualitas permukaan henteu masalah.Lantaran kitu, bahan sapertos kitu cocog pikeun aplikasi cahaya, nempo palabuhan, gelas tetempoan tahan suhu pikeun sumber cahaya UV-daya tinggi, sarta aplikasi sarupa.Bahan ieu langkung ekonomis tibatan jinis gelas anu sami sareng kualitas kelas optik.

Spésifikasi

Wangun Panjangna / OD lebar kandelna Kualitas permukaan
Buleud 0.5mm ka 1200mm   0.05mm nepi ka 500mm 80/50, 60/40, 40/20, 40/20, 20/10
pasagi 0.5mm ka 1200mm 0.5mm ka 1200mm 0.05mm nepi ka 500mm 80/50, 60/40, 40/20, 40/20, 20/10
Kasabaran: ± 0.02mm ka 2mm konsumén
ukuran lianna bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer

Bahan

Kuarsa ngahiji
Silika ngahiji
Borosilikat
Schott borofloat 33 kaca
Corning® 7980
inten biru

Kaunggulan produk

Suhu aplikasi jangka pondok dugi ka 1100 °C
Leuwih ekonomis ti optik-grade ngahiji silika
résistansi shock termal tinggi
Kakuatan kimiawi anu saé
Koéfisién ékspansi low
Alus UV-transmisi
Nyerep low
Penampilan jelas kristal

Produk ditémbongkeun

product (2)

Aplikasi

Kacamata tetempoan tahan panas
Jandéla hareup pikeun lampu UV
Sight-kaca pikeun monitoring seuneu
Bahan pikeun bagian quartz mékanis
panutup UV-LED
Jandéla kaca tetempoan pelindung
Sistem disinfeksi UV pikeun panggunaan médis
Panas-tahan palabuhan nempoan
UV-drying / sistem curing
Jandéla quartz pikeun industri kimia

Waktos prosés

Pikeun bagian stock, urang bakal dikirim kaluar dina hiji minggu.Pikeun bagian ngaropéa, mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.Upami anjeun peryogi urgent, kami bakal ngatur prioritas.

Bungkusan Aman

Kusabab produk kaca quartz rapuh, kami bakal mastikeun yén bungkusan aman sareng cocog pikeun pengiriman internasional.Produk bakal dipak kana botol leutik atawa kotak, atawa dibungkus ku pilem gelembung, mangka bakal ditangtayungan ku katun mutiara dina karton kertas atawa kotak kai fumigated.Urang bakal ngurus pisan rinci pikeun mastikeun yén customer urang narima produk dina kaayaan alus.

product (3)

 

Pangiriman internasional

Ku ekspres internasional, sapertos DHL, TNT, UPS, FEDEX sareng EMS,
Ku karéta, laut atawa hawa.
Kami milih cara anu paling ekonomis sareng aman pikeun ngirim produk.Nomer tracking sayogi pikeun unggal kiriman.

product (1)

Wilujeng sumping ngahubungan kami ti handap pikeun émbaran leuwih lengkep!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami