Silinder quartz Fabrikasi ngaropéa

Katerangan pondok:

Bahan: 99,99% SiO2
Pakét: Gelembung palastik
Suhu Gawé: 1100°C
Perlakuan permukaan: Jelas
Wangun: tabung


Rincian produk

Tag produk

Ngagunakeun prosés lebur kontinyu jeung sistem kontrol produksi otomatis canggih, Jelas Quartz Kaca Silinder dihasilkeun ku bubuk silika murni tinggi (99,95%).Cai mibanda loba ciri alus, kayaning purity tinggi, transmisi kuat, dimensi tepat, eusi OH low jeung saterusna.
Kami bakal nyayogikeun Silinder Kaca Quartz numutkeun gambar anjeun (ukuran sareng kasabaran) sareng syarat pamakean.

Spésifikasi

Diaméter luar (mm) Toleransi (mm) Ketebalan Tembok Toleransi (mm) Panjangna (mm)
3-50 ± 1% 1-5 ± 5% 5-3000mm
50-100 ± 1% 2-5 ± 5% 5-3000mm
100-200 ± 1% 3-6 ± 5% 5-3000mm

Bahan

Kuarsa ngahiji
Silika ngahiji

Kaunggulan produk

1) purity High: SiO2> 99,99%.
2) Suhu Operasi: 1250 ℃;Soften Suhu: 1730 ℃.
3) kinerja visual jeung kimia alus teuing: lalawanan asam, résistansi alkali, stabilitas termal alus
4) Perawatan kaséhatan sareng perlindungan lingkungan.
5) Taya gelembung hawa sarta euweuh garis hawa.
6) Insulator listrik anu saé.

Produk ditémbongkeun

Customized Fabrication Quartz Glass Cylinder

Aplikasi

Lampu Sterilisasi UV
Kacamata tetempoan suhu luhur,
Peralatan sumber cahaya listrik,
Alat laboratorium,

Ciri Quartz

SIO2 99,99%
Kapadetan 2.2 (g/cm3)
Darajat karasa mosh'skala 6.6
Titik lebur 1732°C
Suhu gawé 1100°C
Suhu maksimum tiasa ngahontal dina waktos anu singget 1450°C
kasabaran asam 30 kali ti keramik, 150 kali ti stainless
Transmisi cahaya katingali Di luhur 93%
Transmisi wewengkon spéktral UV 80%
Nilai lalawanan 10000 kali ti kaca biasa
Titik anil 1180°C
Titik lelembutan 1630°C
Titik galur 1100°C

Waktos prosés

Pikeun bagian stock, urang bakal dikirim kaluar dina hiji minggu.Pikeun bagian ngaropéa, mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.Upami anjeun peryogi urgent, kami bakal ngatur prioritas.

Bungkusan Aman

Kusabab produk kaca quartz rapuh, kami bakal mastikeun yén bungkusan aman sareng cocog pikeun pengiriman internasional.Produk bakal dipak kana botol leutik atawa kotak, atawa dibungkus ku pilem gelembung, mangka bakal ditangtayungan ku katun mutiara dina karton kertas atawa kotak kai fumigated.Urang bakal ngurus pisan rinci pikeun mastikeun yén customer urang narima produk dina kaayaan alus.

product (3)
Wilujeng sumping ngahubungan kami ti handap pikeun émbaran leuwih lengkep!

Pangiriman internasional

Ku ekspres internasional, sapertos DHL, TNT, UPS, FEDEX sareng EMS,
Ku karéta, laut atawa hawa.
Kami milih cara anu paling ekonomis sareng aman pikeun ngirim produk.Nomer tracking sayogi pikeun unggal kiriman.

product (1)

FAQ

Q1: Naon kuantitas urutan minimum?
Kuantitas pesenan minimum nyaéta 1 pc.Kami gaduh saham kanggo seueur produk, anu tiasa ngahémat biaya palanggan upami aranjeunna ngan ukur peryogi sababaraha potongan.
Q2: What is the lead time?
Pikeun bagian stock, urang bakal dikirim kaluar dina hiji minggu.Pikeun bagian ngaropéa, mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.Upami anjeun peryogi urgent, kami bakal ngatur prioritas.
Q3: Dupi abdi tiasa ngaropea produk abdi?
Sumuhun, pasti.Urang bisa ngahasilkeun nurutkeun sarat customer urang.Mangga wartosan kami spésifikasi jéntré anjeun, urang bakal ngahontal eta sasuai.
Q4: Kuring teu yakin jenis bahan I bakal dipaké dina aplikasi abdi.Naon anu kudu kuring pigawé?
Insinyur anu berpengalaman kami bakal masihan anjeun saran sareng ngabantosan anjeun nangtukeun bahan mana anu paling cocog pikeun anjeun.Ngan hayu urang nyaho kabutuhan Anjeun, kami bakal ngajukeun pikeun anjeun.
Q5: Dupi kualitas dijamin?
Leres, urang tiasa ngajamin kualitasna.pagawe kami ngalaman;sagala dimensi ieu ogé dikawasa.Sateuacan kiriman, unggal produk bakal dipariksa sacara ketat.Urang ngahargaan reputasi urang di sawah, sarta miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang.

Wilujeng sumping ngahubungan kami ti handap pikeun émbaran leuwih lengkep!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami