Windows optik Super Ipis Quartz

Katerangan pondok:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Ukuran kasabaran: +/- 0.02mm
MOQ: Taya wates
Warna: jelas


Rincian produk

Tag produk

Windows optik Super Ipis Quartz
Jandéla optik optik datar, polishing precision tinggi kaca optik kana cara rélatif paralel.Kami nyayogikeun jandela optik quartz salaku potongan buleud, sudut atanapi oval (ngawangun basa).

Spésifikasi

Wangun Panjangna / OD lebar kandelna Kualitas permukaan
Buleud 0.5mm ka 1200mm   0.05mm nepi ka 500mm 80/50, 60/40, 40/20, 40/20, 20/10
pasagi 0.5mm ka 1200mm 0.5mm ka 1200mm 0.05mm nepi ka 500mm 80/50, 60/40, 40/20, 40/20, 20/10
Kasabaran: ± 0.02mm ka 2mm konsumén
ukuran lianna bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer

Beungeut & Kualitas

permukaan finish: Tunggal / Ganda Sisi digosok
S/D-Quality 60/40 (Standar) nepi ka 10/5 (Premium),
Dipoles Ra<1nm (standard) up to <0,5nm (cmp)
Paralelisme: Standar:<20 arcmin; Luhur<5 arcsec
Datar: Standar:Flatness @ 632,8nm: L/10-L/20@632,8 leuwih CA

Bahan

Kuarsa ngahiji
Silika ngahiji
Borosilikat
Schott borofloat 33 kaca
Corning® 7980
inten biru

Kaunggulan produk

1) purity High: SiO2> 99,99%.
2) Suhu Operasi: 1250 ℃;Soften Suhu: 1730 ℃.
3) kinerja visual jeung kimia alus teuing: lalawanan asam, résistansi alkali, stabilitas termal alus
4) Perawatan kaséhatan sareng perlindungan lingkungan.
5) Taya gelembung hawa sarta euweuh garis hawa.
6) Insulator listrik anu saé.

Produk ditémbongkeun

product (2)

Fitur

SIO2

99,99%

Koéfisién ékspansi

5,54 x 10-7 (K-1)

Suhu Titik Galur

1343 Gelar K

Titik Lelembutan

1933 Gelar K

Konduktivitas termal

1,37 W/m 0K

Suhu Titik Annealing

1433 0K

Panas spésifik rata-

771 J/kg

Suhu Operasi Optimal

1423 – 1473 0K

Konduktivitas Panas Spésifik

1,48 W/mK

kasabaran asam

30 kali ti keramik, 150 kali ti stainless

Kapadetan

2,204 g/cm3

Kakuatan regangan

49 N/mm2

Rasio Poisson (No Unit)

0.17

Aplikasi

Protection Laser Systems optik
Pabrikan FPD (Panel Datar).
Panutup lampu
gelas tetempoan suhu luhur,
Parabot optik
Alat Laboratorium
Lampu Sterilisasi UV
Viewport Kaca
Semikonduktor

Waktos prosés

Pikeun bagian stock, urang bakal dikirim kaluar dina hiji minggu.Pikeun bagian ngaropéa, mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.Upami anjeun peryogi urgent, kami bakal ngatur prioritas.

Bungkusan Aman

1. Gelembung bungkus
2. Bahan busa
3. Karton
4. Kasus kai
product (3)

Wilujeng sumping ngahubungan kami ti handap pikeun émbaran leuwih lengkep!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami