Lempeng quartz ngahiji sirkular

Katerangan pondok:

Kaca kuarsa ngagaduhan sipat fisik sareng kimia anu saé.Piring quartz anu didamel ku éta tahan ka korosi asam sareng alkali, suhu luhur, sareng transmisi anu saé.Sareng seueur dianggo dina élmu optik, médis, biologis, kimia sareng widang anu sanés


Rincian produk

Tag produk

Kaca kuarsa ngagaduhan sipat fisik sareng kimia anu saé.Piring quartz anu didamel ku éta tahan ka korosi asam sareng alkali, suhu luhur, sareng transmisi anu saé.Sareng seueur dianggo dina élmu optik, médis, biologis, kimia sareng widang anu sanés

Kami bakal nyayogikeun lambaran kuarsa dumasar kana gambar anjeun (ukuran sareng kasabaran) sareng syarat pamakean.Mangga kirimkeun ka kami sarat lengkep Anjeun, kaasup bahan, pamakéan, dimensi sareng inpo nu sejenna.

Wangun Kuadrat, buleud, oval, segitiga, wangun ngaropéa séjén
Diameter 0,2-500mm
Kandel 0,05-200mm
Toleransi +/- 0,02 mm
S/D 60/40 40/20, 20/10 10/5
aperture jelas >85%, >90% >95%
Karataan λ / 10
Paralélisme +/- 30''
Tangkal panyalindungan 0.1~0.3mm x 45°
Palapis AR, BB, AR

Faktor mangaruhan harga

Salaku produsén sareng pangalaman pangolahan anu beunghar, urang bakal mikir tina sudut pandang para nasabah sareng narékahan pikeun nyayogikeun produk anu cocog.
Panginten harga urang sanés anu pangsaéna, tapi produk urang kedah janten pilihan anu aman.

Ieu di handap bakal mangaruhan kana cutatan.
Bahan baku: Kaca kuarsa dibagi kana kuarsa ultraviolét (JGS1), kuarsa sinar ultraviolét (JGS2) sareng kuarsa infra red (JGS3).Pilih bahan anu cocog sareng kabutuhan anjeun.
Dimensi: ukuran tina diménsi éksternal, ketebalan, akurasi permukaan, paralelisme, informasi ieu ditangtukeun nurutkeun tujuan nu Anjeun pake, Nu leuwih luhur sarat akurasi, beuki mahal hargana.

Kuantitas: Harga 2 lembar sareng 50 lembar, 500 lembar sareng 1000 lembar béda.

Pajeulitna produksi, naha éta coated atanapi henteu, sarat transmittance garis hawa tina gelembung, sarta kabutuhan husus sejenna konsumén ogé bakal mangaruhan harga.

Bahan

Kuarsa ngahiji
Silika ngahiji
Borosilikat
Schott borofloat 33 kaca
Corning® 7980
inten biru

Kaunggulan produk

pelat quartz béda boga syarat béda pikeun akurasi dimensi.Urang bakal ngolah aranjeunna mastikeun nurutkeun gambar konsumén pikeun mastikeun yén produk minuhan sarat kasabaran dimensi tina gambar jeung nyadiakeun Anjeun sareng produk nyugemakeun.

Produk ditémbongkeun

product (2)

Aplikasi

• Parabot laser
• Parabot optik
• Alat Laboratorium
• UV Sterilization Lampu
• Viewport Kaca
• Semikonduktor

Ciri Quartz

SIO2 99,99%
Kapadetan 2.2 (g/cm3)
Derajat karasa moh' skala 6.6
Titik lebur 1732°C
Suhu gawé 1100°C
Suhu maksimum tiasa ngahontal dina waktos anu singget 1450°C
kasabaran asam 30 kali ti keramik, 150 kali ti stainless
Transmisi cahaya katingali Di luhur 93%
Transmisi wewengkon spéktral UV 80%
Nilai lalawanan 10000 kali ti kaca biasa
Titik anil 1180°C
Titik lelembutan 1630°C
Titik galur 1100°C

Waktos prosés

Pikeun bagian stock, urang bakal dikirim kaluar dina hiji minggu.Pikeun bagian ngaropéa, mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.Upami anjeun peryogi urgent, kami bakal ngatur prioritas.

Bungkusan Aman

Kusabab produk kaca quartz rapuh, kami bakal mastikeun yén bungkusan aman sareng cocog pikeun pengiriman internasional.Produk bakal dipak kana botol leutik atawa kotak, atawa dibungkus ku pilem gelembung, mangka bakal ditangtayungan ku katun mutiara dina karton kertas atawa kotak kai fumigated.Urang bakal ngurus pisan rinci pikeun mastikeun yén customer urang narima produk dina kaayaan alus.

product (3)

Pangiriman internasional

Ku ekspres internasional, sapertos DHL, TNT, UPS, FEDEX sareng EMS,
Ku karéta, laut atawa hawa.
Kami milih cara anu paling ekonomis sareng aman pikeun ngirim produk.Nomer tracking sayogi pikeun unggal kiriman.

product (1)

FAQ

Q1: Naon kuantitas urutan minimum?
Kuantitas pesenan minimum nyaéta 1 pc.Kami gaduh saham kanggo seueur produk, anu tiasa ngahémat biaya palanggan upami aranjeunna ngan ukur peryogi sababaraha potongan.
Q2: What is the lead time?
Pikeun bagian stock, urang bakal dikirim kaluar dina hiji minggu.Pikeun bagian ngaropéa, mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.Upami anjeun peryogi urgent, kami bakal ngatur prioritas.
Q3: Dupi abdi tiasa ngaropea produk abdi?
Sumuhun, pasti.Urang bisa ngahasilkeun nurutkeun sarat customer urang.Mangga wartosan kami spésifikasi jéntré anjeun, urang bakal ngahontal eta sasuai.
Q4: Kuring teu yakin jenis bahan I bakal dipaké dina aplikasi abdi.Naon anu kudu kuring pigawé?
Insinyur anu berpengalaman kami bakal masihan anjeun saran sareng ngabantosan anjeun nangtukeun bahan mana anu paling cocog pikeun anjeun.Ngan hayu urang nyaho kabutuhan Anjeun, kami bakal ngajukeun pikeun anjeun.
Q5: Dupi kualitas dijamin?
Leres, urang tiasa ngajamin kualitasna.pagawe kami ngalaman;sagala dimensi ieu ogé dikawasa.Sateuacan kiriman, unggal produk bakal dipariksa sacara ketat.Urang ngahargaan reputasi urang di sawah, sarta miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang.

Wilujeng sumping ngahubungan kami ti handap pikeun émbaran leuwih lengkep!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami