Quartz Wafer Carrier parahu

Katerangan pondok:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Toleransi Diménsi: +/- 5mm
Ukuran: OEM
MOQ: Taya wates
Warna: jelas


Rincian produk

Tag produk

Parahu quartz dijieunna tina ultra-high purity quartz (4N purity) kalawan 1200oC suhu gawé.

Kaunggulan produk

Urang tiasa slot rod quartz ku precision tinggi CNC munggaran, sanggeus las na annealing assembly lengkep, mantap sarta awét, hirup layanan panjang.Sadaya slotting sareng bentukna dilakukeun di bumi pikeun gambar atanapi spésifikasi anjeun.

Ukuran

Bisa mawa 25 sapotong wafers of 1 "/ 2" / 3 "/ 4" / 4 "x4" / 6 "/ 8" diaméterna x 0,5 mm ketebalan dina ukuran béda tina parahu.
Punten kirimkeun gambar ka kami, Upami anjeun peryogi ukuran khusus khusus.

Produk ditémbongkeun

Quartz Wafer Carrier boat

Aplikasi

Parahu quartz kami loba dipaké pikeun solar jeung semikonduktor jeung konsumén séjén di sakuliah dunya.

Ciri Quartz

Kapadetan 2.2g/cm3
Kakuatan regangan 50Mpa
Résistansi infleksi 60-70
Kakuatan compressive 80~1000
Résistansi dampak 1,08Kg.cm/cm2
Mohs'hardness 5.5-6.5
lalawanan listrik dina trmperature nirmal 1018(200C)Ω.cm
Konstanta diéléktrik dina suhu normal (ε) 3.7(Hz 0~106)
kakuatan diéléktrik dina suhu normal 250-400Kv / cm

Waktos prosés

Pikeun bagian stock, urang bakal dikirim kaluar dina hiji minggu.Pikeun bagian ngaropéa, mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.Upami anjeun peryogi urgent, kami bakal ngatur prioritas.

Bungkusan Aman

Kusabab produk kaca quartz rapuh, kami bakal mastikeun yén bungkusan aman sareng cocog pikeun pengiriman internasional.Produk bakal dipak kana botol leutik atawa kotak, atawa dibungkus ku pilem gelembung, mangka bakal ditangtayungan ku katun mutiara dina karton kertas atawa kotak kai fumigated.Urang bakal ngurus pisan rinci pikeun mastikeun yén customer urang narima produk dina kaayaan alus.

product (3)
Wilujeng sumping ngahubungan kami ti handap pikeun émbaran leuwih lengkep!

Pangiriman internasional

Ku ekspres internasional, sapertos DHL, TNT, UPS, FEDEX sareng EMS,
Ku karéta, laut atawa hawa.
Kami milih cara anu paling ekonomis sareng aman pikeun ngirim produk.Nomer tracking sayogi pikeun unggal kiriman.

product (1)

FAQ

Q1: Naon kuantitas urutan minimum?
Kuantitas pesenan minimum nyaéta 1 pc.Kami gaduh saham kanggo seueur produk, anu tiasa ngahémat biaya palanggan upami aranjeunna ngan ukur peryogi sababaraha potongan.
Q2: What is the lead time?
Pikeun bagian stock, urang bakal dikirim kaluar dina hiji minggu.Pikeun bagian ngaropéa, mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.Upami anjeun peryogi urgent, kami bakal ngatur prioritas.
Q3: Dupi abdi tiasa ngaropea produk abdi?
Sumuhun, pasti.Urang bisa ngahasilkeun nurutkeun sarat customer urang.Mangga wartosan kami spésifikasi jéntré anjeun, urang bakal ngahontal eta sasuai.
Q4: Kuring teu yakin jenis bahan I bakal dipaké dina aplikasi abdi.Naon anu kudu kuring pigawé?
Insinyur anu berpengalaman kami bakal masihan anjeun saran sareng ngabantosan anjeun nangtukeun bahan mana anu paling cocog pikeun anjeun.Ngan hayu urang nyaho kabutuhan Anjeun, kami bakal ngajukeun pikeun anjeun.
Q5: Dupi kualitas dijamin?
Leres, urang tiasa ngajamin kualitasna.pagawe kami ngalaman;sagala dimensi ieu ogé dikawasa.Sateuacan kiriman, unggal produk bakal dipariksa sacara ketat.Urang ngahargaan reputasi urang di sawah, sarta miharep pikeun ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang.

Wilujeng sumping ngahubungan kami ti handap pikeun émbaran leuwih lengkep!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami